fbpx

ZeroTen City ,Tante Toof en Rotterdamse Memes slaan handen in 1 voor Plaswijckpark.

Naar aanleiding van de hevige brand op woensdag 27 januari in onder andere het theater gebouw en het restaurant in Plaswijckpark die compleet in as gelegd zijn, hebben ZeroTen City, Tante Toof en Rotterdamse Memes een Plaswijckpark collectie ontworpen waarbij je bij elk gekochte item een entree kaartje krijgt t.w.v. 14,75 voor Plaswijckpark.

Valentijnsdag
Het is voor ZeroTen City een traditie geworden om op Valentijnsdag een kledingcollectie te lanceren die ten behoeve komt van een goed doel. In 2020 was dit een hoodie waarvan de opbrengst geheel werd geschonken aan het Sofia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Dus ook dit jaar wordt de kledinglijn op Valentijnsdag gelanceerd. De kledinglijn zal te koop zijn vanaf a.s. zondag 14 februari 12:00uur op de website van zowel ZeroTen City (www.zerotenshop.nl) als Rotterdamse Memes (www.rotterdamsememes.nl).

Gratis entreekaartjes
Er is bewust gekozen voor een gratis entreekaartje per item. “ons doel is om Plaswijckpark te steunen. Tevens kunnen we deze manier weer mensen naar het park krijgen waar Plaswijckpark uiteindelijk meer baat bij heeft” aldus ZeroTen City. Dus als je 3 items koopt, krijg je ook 3 entree kaartjes. De kaartjes worden uitgegeven zodra het park weer open mag en zijn een jaar geldig.

Ontwerp
In het ontwerp staan twee zwanen symbool, want wie aan Plaswijckpark denkt, denkt aan de bekende zwaanbootjes bij de ingang. Ook staan de twee zwanen tegenover elkaar zodat ze samen een hart vormen die symbool staat voor Valentijnsdag.

ZeroTen City
ZeroTen City is een Rotterdams kledingmerk wat is opgericht in 2015 op een zolderkamer en anno 2021 is uitgeroeid tot een serieus merk met een kantoor aan het Handelsplein recht tegen over de bekende “HEF” brug.

Tante.Toof & Rotterdamse Memes
Naast dat ze beide “vrienden” zijn van ZeroTen City zijn het beide razend populaire social media accounts. Tante.Toof is bekend vanwege haar Rotterdamse accent en heeft op TikTok bijna 300k volgers en op Instagram 61k volgers. Rotterdamse Memes is ondanks dat zij zich alleen richten op Rotterdam 1 van de grootste meme accounts van Nederland. Dagelijks voorzien zijn hun 72k volgers van de grappigste Rotterdamse memes.

0
Jouw winkelmand